Class Up

Med Icelandair Class Up kan du buda på en uppgradering och njuta av en plats i Saga Premium.

Alla våra Icelandair-passagerare har klass, det är ett som är säkert. Men tänk om vi kunde ge dig lite extra klass, och kanske lite extra lyx på samma gång?

Gå från Economy till Saga Premium med vårt Class Up-program. Det ska vara kul att resa. Så kör hårt – buda på en möjlighet att uppgradera. Ge oss ett erbjudande som vi inte (möjligen) kan säga nej till.

Observera att Class up inte är tillgängligt på inrikesflyg och flyg till Grönland.

Saga Premium

Saga Premium är Icelandairs främsta kabinklass med rymliga säten och mer benutrymme. Saga Premium-passagerare får olika förmåner som prioriterad check-in och tillgång till loungen före flygningen. Väl uppe i luften erbjuds det mjuka kuddar, ljudisolerande hörlurar, kostnadsfri mat och dryck och överlägsen avskildhet och service.

Hur fungerar Class Up?

Det sägs att man inte kan köpa klass för pengar, men du kan köpa Class Up, en uppgradering av din kabinklass.

Om flyget kan uppgraderas får du ett e-postmeddelande 10 dagar före resans start. Du får en länk som du kan använda för att buda på att uppgradera din biljett från Economy Standard eller Economy Flex till Saga Premium. Du kan också kontrollera om du är berättigad till Class Up genom att ange namn och bokningsnummer här överst på denna webbplats.

Om du är berättigad till Class Up har du tre steg att gå igenom.

1. LÄGG ETT BUD
    Bestäm belopp du är beredd att betala för plats i Saga Premium (utöver din ursprungliga biljettkostnad).
  2. BETALNINGSINFORMATION
    Ange dina kontaktuppgifter och kreditkortsnummer för betalning. Ditt kort kommer att debiteras endast om ditt bud är framgångsrikt.
  3. SKICKA & VÄNTA
    Skicka ditt bud, njut sedan av förväntan när du väntar på att få höra resultatet. Vi meddelar dig via e-post minst 26 timmar före flygningen.

Om du vinner Class Up-budgivningen: Grattis! Välkommen till Saga Premium.

Om inte: Vi hoppas se dig längst fram i planet nästa gång. Och vi hoppas att du får en uppiggande Icelandair-resa oavsett var du sitter.

Class Up i korthet

Uppgraderingar erbjuds per flygsegment .

Om bokningen gäller flera personer gäller din inbjudan till uppgraderingen för alla i den bokningen. Budet gäller per passagerare, per flygsegment.

Budbeloppet fungerar som en tilläggskostnad och inkluderar inte den ursprungliga flygbiljettkostnaden.

Det kostar inget att lägga ett bud. Om du vinner budgivningen kommer du att debiteras.

Uppgraderingar som görs kan inte återbetalas.

Mer information hittar du i Mer om Class Up.

Lämna ett bud på en uppgradering med dina Saga-poäng

Alla medlemmar i Saga Club är berättigade till att lämna ett bud för en uppgradering genom att använda sina Saga-poäng. Lättare kan det inte bli. När du har fått en länk för att lämna ett bud på en uppgradering och har öppnat budsidan, logga in med din e-postadress eller Saga kortnummer och Saga Club lösenordet. Skicka sedan in ditt bud för en uppgradering i Saga-poäng, bekräfta beloppet och vänta på resultatet. I övrigt är processen och villkoren desamma som när ett bud görs med ett kreditkort.