Pingdom Check

Wi-Fi lennoilla

Pysy yhteydessä koko lennon ajan istumapaikalle asettumisesta koneesta poistumiseen asti!

Portilta portille

Wi-Fi on nyt saatavilla kaikille Boeing 757- ja 767-lentokaluston asiakkaillemme koneeseenastumishetkestä kohdelentokentälle laskeutumiseen asti.

Economy-matkustajat saavat Wi-Fin käyttöönsä yhdellä laitteella pientä korvausta vastaan, mutta Saga Premium-, Saga Premium Flex-, Economy Flex- ja Saga Gold -jäsenet saavat ilmaiseksi Wi-Fi-yhteyden kahteen laitteeseen.

Wi-Fi-hinnat

Islanti – Eurooppa Islanti – Pohjois-Amerikka
Hinta €6 €12

*Wi-Fi-hinnat esitetään aina euroissa. Se merkitään luottokortin tiliotteellesi nimellä "ROW44 Icelandair Wi-Fi"

Lennoilla oleva Wi-Fi on ihanteellinen:

• Sähköpostin lukemiseen
  • Internetin selaamiseen
  • Sosiaalisen median käyttämiseen

Wi-Fi-yhteyden muodostaminen koneessa on yksinkertaista:

1. Aseta laitteesi lentokonetilaan ja aktivoi Wi-Fi.
  2. Valitse Icelandairin Internet-yhteys.
  3. Avaa haluamasi selain ja valitse Hanki Wi-Fi, niin pääset Wi-Fi-portaaliin, jossa voit tehdä ostoksesi.

Yhteys

Yhteys vastaa 3G-yhteyttä maassa. Wi-Fi on saatavilla kaikilla lennoilla, mutta jotkin Pohjois-Amerikan alueet ovat kattavuusalueen ulkopuolella. Vasemmalla olevassa kuvassa näytetään kattavuusalue. Wi-Fi on käytössä koko lentosi ajan.