Pingdom Check

Wi-Fi lennolla

Wi-Fi on nyt saatavilla kaikille koon Boeing 757 -lentokaluston asiakkaillemme siitä hetkestä, jolloin astut koneen kyytiin, aina siihen, kun olet laskeutunut kohdelentokentälle. Upouusiin Boeing 737 MAX -lentokoneisiimme Wi-Fi tulee saataville 1. joulukuuta 2018 eteenpäin. Satelliittiyhteys on samankaltainen kuin 3G-yhteydet maassa. Voit olla verkossa koko lennon ajan, paikallesi istumisesta koneesta poistumiseen.

Wi-Fi-yhteytemme lennon aikana on ihanteellinen:

• Sähköpostia varten
  • Kevyeen selaamiseen
  • Sosiaaliseen mediaan

Economy-matkustajat saavat Wi-Fi käyttöönsä pientä korvausta vastaan, mutta Saga Premium-, Saga Premium Flex-, sekä myös Saga Gold -jäsenet saavat ilmaiseksi Wi-Fi-yhteyden kahteen laitteeseen.

Yhteyden muodostaminen lennon aikana Wi-Fiin on yksinkertaista:

1. Aseta laite lentotilaan ja aktivoi Wi-Fi-yhteytesi.
  2. Valitse “Icelandairin Internet-yhteys”.
  3. Avaa haluamasi selain ja valitse “Hanki Wi-Fi” käyttääksesi Wi-Fi-portaalia ja maksaaksesi yhteydestä.