Pingdom Check
Voit hakea
|
Hae tuesta

Wi-Fi lennolla

Wi-Fi-yhteyden voi nyt ostaa kaikissa lentokoneissamme. Satelliittiyhteys on samankaltainen kuin 3G-yhteydet maassa. Voit olla verkossa koko lennon ajan, paikallesi istumisesta koneesta poistumiseen.

Wi-Fi-yhteytemme lennon aikana on ihanteellinen:

• Sähköpostia varten
  • Kevyeen selaamiseen
  • Sosiaaliseen mediaan

Wi-Fi-yhteys maksetaan lennolla. Saga Class -luokan matkustajat ja Saga Gold -jäsenet voivat käyttää ilmaista Wi-Fi-internetyhteyttä kahdella laitteella.

Yhteyden muodostaminen lennon aikana Wi-Fiin on yksinkertaista:

1. Aseta laite lentotilaan ja aktivoi Wi-Fi-yhteytesi.
  2. Valitse “Icelandairin Internet-yhteys”.
  3. Avaa haluamasi selain ja valitse “Hanki Wi-Fi” käyttääksesi Wi-Fi-portaalia ja maksaaksesi yhteydestä.