Tietosuojakäytäntö | Icelandair
Pingdom Check

Icelandairin tietosuojakäytäntö

Icelandair suhtautuu vakavasti henkilötietojesi suojaamiseen ja kunnioittaa yksityisyyttäsi.

Seuraavassa on yhteenveto siitä, miten Icelandair asennoituu tietosuojaoikeuksiisi ja henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön ja käsittelyyn:

  • Icelandair ilmoittaa sinulle, mitä tietoja keräämme ja mitä teemme tiedoillasi.
  • Icelandair käyttää eri turvatoimenpiteitä pitääkseen tietosi turvassa ja suojattuna.
  • Icelandair varmistaa, että tietosuojaoikeuksiasi kunnioitetaan ja antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia omien tietojesi hallintaan.
  • Icelandair käyttää meille antamiasi tietoja tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Tällaisiin tarkoituksiin kuuluvat esimerkiksi se, että sinulle
  • tarjotaan pyytämiäsi palveluita, ja se, että kokemustasi Icelandairin kanssa parannetaan.
  • Icelandair käyttää antamiasi tietoja, jotta voisimme ymmärtää sinua paremmin ja jotta pystyisimme tarjoamaan sinulle mielenkiintoisia tarjouksia.
  • Icelandair ei lähetä sinulle markkinointimateriaalia, jos ilmoitat meille, ettet halua kyseisiä viestejä. Lähetämme sinulle kuitenkin edelleen tärkeitä päivityksiä ja tietoja ostamastasi palvelusta tai tuotteesta. Näin voimme pitää sinut ajan tasalla varauksestasi, palvelusta tai matkasuunnitelmasta.
  • Napsauttamalla alla olevia osioita voit lukeatietosuojakäytäntömmetarkemmat yksityiskohdat. Luettuasi tietosuojakäytäntömme ymmärrät paremmin, miten henkilötietojasi käytetään, millaisia tietoja keräämme, miten tiedot kerätään, mihin tarkoituksiin tietoja käytetään ja kenen kanssa tiedot mahdollisesti jaetaan.

Näytämme sinulle joitakin tiettyjä esimerkkejä henkilötietojesi käsittelystä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: privacy@icelandair.is.

Pidä mielessä, ettei yllä oleva yhteenveto ja alla oleva tietosuojakäytäntö ole sopimuksellisia ja siten ne eivät sisälly sinun ja meidän väliseen sopimukseemme, rajoittamatta oikeuksiasi sovellettavan lainsäädännön nojalla.

Milloin lähetämme sinulle markkinointiviestejä?

Kun annat tietosi suoraan meille, sinulta saatetaan kysyä, haluatko saada markkinointimateriaalia. Icelandair mainostaa toisinaan kolmansien osapuolien ja muiden Icelandair Groupin tytäryhtiöiden tuotteita ja palveluita.Icelandair saattaa pyytää suostumustasi markkinointimateriaalin saamiseen Icelandair Groupin ulkopuolisilta kolmansilta osapuolilta.Kunnioitamme valinnastasi riippumatta päätöstäsi koskien markkinointimateriaalimme saamista tai tapoja, jolla materiaali toimitetaan.

Mitä vaihtoehtoja sinulla on liittyen markkinointimateriaalimme saamiseen?

Voit muokata milloin tahansa markkinointimateriaalin saamista koskevaa tai sen lähettämisen kieltävää valintaasi. Voit lopettaa markkinointimateriaalin saamisen meiltä seuraavin menetelmin:

  • Jos olet Icelandairin Saga Clubin jäsen, voit vaihtaa mieltymyksesi verkossa kirjautumalla sisään profiiliisi verkkosivustomme kautta. Lisäksi voit soittaa palvelukeskukseemme numerossa +358 9 75 99 8200 tai kirjoittaa Icelandairin Saga Clubille käyttämällä Icelandairin verkkosivuston Ota meihin yhteyttä -lomaketta. 
  • Lisäksi, jokainen sinulle sähköpostina lähetetty markkinointiviesti sisältää ohjeita siitä, kuinka voit kieltäytyä saamasta tulevaa markkinointimateriaaliamme.
  • Vaihtoehtoisesti, voit soittaa palvelukeskukseemme numerossa +358 9 75 99 8200 ja pyytää markkinointimateriaalin lähettämisen peruuttamista tulevaisuudessa.

Vaikka valitsisit olla saamatta markkinointimateriaalia, lähetämme sinulle edelleen ostamiisi palveluihin tai tuotteisiin liittyviä tietoja. Esimerkiksi, lähetämme sinulle viestejä muistuttaen sinua lentosi lähtöselvityksen olevan avattu, lähettäen sinulle sähköisen lipun tai informoiden sinua mahdollisista muutoksista tai häiriöistä näissä palveluissa. Lisäksi, jos olet Icelandairin Saga Clubin jäsen, lähetämme sinulle tietoja jäsenyydestäsi tai tärkeitä palvelutietoja, esim. jos tai kun etusi ovat vanhenemassa.Ole tietoinen siitä, että jos osoitat, ettet halua saada markkinointimateriaalia meiltä, säilytämme henkilötietosi täyttääksemme toivomuksesi olla saamatta sellaista materiaalia.

Miten kauan säilytämme henkilötietoja?

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin niiden käsittelytarkoitus edellyttää. Esimerkiksi, meidän tarvitsee säilyttää tietosi matkaasi liittyen niin kauan kuin se on tarpeen matkajärjestelyjesi suorittamiseksi ja sen jälkeen voidaksemme vastata varaustasi koskeviin vaateisiin, erimielisyyksiin tai kysymyksiin. Tietosi saatetaan säilyttää myös sitä varten, että voisimme toimittaa parempia ja yksilöllisempiä palveluita, ja jotta voisit nauttia ansaitsemistasi mahdollisista lojaalisuuseduista.

Icelandair tarkastelee aktiivisesti henkilötietoja, jotta niitä ei säilytetä niiden käsittelyn laillista perustaa kauemmin. Joissakin tapauksissa tiedot saatetaan anonymisoida ja toisissa tapauksissa poistaa.

Henkilötietojesi rekisterinpitäjän tarkemmat tiedot

Kun Icelandair käsittelee henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön nojalla, Icelandair-yhtiön katsotaan olevan henkilötietojesi “rekisterinpitäjä” Euroopan unionin ja Islannin tietosuojalain mukaisesti. Osoitteemme on seuraava:

Icelandair ehf.
Reykjavíkurflugvelli,
101 Reykjavík
Islanti

Icelandair on nimennyt tietosuojavastaavan, johon saat yhteyden sähköpostitse osoitteessa privacy@icelandair.is  tai kirjoittamalla kirjeen yllä olevaan osoitteeseen. 

Mikäli varaat Icelandairilta lennon, jossa osa matkasta on muiden lentoyhtiöiden järjestämä, nämä lentoyhtiöt ovat erillisiä “rekisterinpitäjiä” Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tässä tapauksessa Icelandair ja mitkä tahansa muut lentoyhtiöt toimivat henkilötietojesi yhteisinä rekisterinpitäjinä.

Myös kaikki muut palveluntarjoajat, jotka toimittavat osan palveluistasi, esim. matkatoimisto, hotelli tai autonvuokrausyhtiö, ovat erillisiä “rekisterinpitäjiä”. Heidän tietosuojakäytäntönsä ovat saatavissa suoraan heiltä.

Ole tietoinen, että sopimussuhteesi Icelandairin kanssa tulee riippumaan pyytämistäsi palveluista ja tulee muodostumaan useista erillisistä sopimuksista. Esimerkkejä sellaisista sopimuksista ovat Icelandairin ehdot matkustajien ja matkatavaroiden kuljettamisesta sekä Saga Club -jäsenyyden ehdot.Jos olet pyytänyt lentoon liittymättömiä lisäpalveluja tai varannut sellaisia palveluja sisältävän paketin, näiden palvelujen toimittajat tunnistetaan varauksessa tai tilauskäsittelyssä. Näiden palvelujen toimittajat ovat myös erillisiä “rekisterinpitäjiä”.

Milloin tämä käytäntö on voimassa?

Icelandairin tietosuojakäytäntö on voimassa, kun keräämme, käytämme tai muutoin käsittelemme henkilötietojasi liittyen suhteeseesi meihin asiakkaana tai potentiaalisena asiakkaana. Tämä sisältää lentosi tai matkasi varauksen meiltä sekä lisäpalvelujen, verkkosivustojen tai matkapuhelinsovellusten käytön. Lisäksi, tietosuojakäytäntö on voimassa ollessasi yhteydessä palveluntarjoajiimme tai varatessasi palvelujamme kolmansien osapuolien kautta. Esimerkkejä sellaisesta kolmannesta osapuolesta voivat olla matkatoimisto tai toinen lentoyhtiö.

Kun ilmoitamme, että muut ovat rekisterinpitäjiä kohdissa ’Henkilötietojen rekisterinpitäjä’ ja ’Keiden kanssa jaamme henkilötietojasi?’, sinun tulee perehtyä heidän omiin tietosuojakäytäntöihinsä, jos haluat lisätietoja.

Mikäli tarvitset lisätietoja tietosuojakäytäntöjen sovellettavuudesta, esim. kun on olemassa lisää “rekisterinpitäjiä” “Henkilötietojesi rekisterinpitäjät” -osiossa kuvatun mukaisesti tai kun jaamme henkilötietojasi “Missä tapauksissa ja kenen kanssa jaamme henkilötietosi” -osiossa esitetyn mukaisesti, suosittelemme, että perehdyt heidän omiin tietosuojakäytäntöihinsä saadaksesi lisätietoja.

Jos pyydät meiltä lisäpalveluja, esim. jos käytät koneessa olevaa Wi-FI-palveluamme, osallistut Icelandairin ja kolmannen osapuolen järjestämään kilpailuun tai jos liityt Icelandairin Saga Clubiin, näihin palveluihin voidaan soveltaa muita ehtoja tai käytäntöjä.

Mitä henkilötiedot ovat?

Tietojen sisältäessä henkilöllisyytesi paljastavia tietoja tai kun tietoja voidaan käyttää sinun tunnistamiseen, tietojen katsotaan olevan henkilötietoja. Esimerkkejä voivat olla nimesi, yhteystietosi, Icelandair Saga Club -jäsentunnuksesi tai ostohistoriasi. Henkilötietoja voivat olla myös tiedot, jotka koskevat verkkosivustojemme ja matkapuhelinsovelluksiemme käyttöäsi.

Missä tapauksissa käsittelemme henkilötietojasi ja keneltä saatamme saada niitä?

Keräämme henkilötietosi aina, kun käytät palvelujamme, verkkosivustoamme, sosiaalista mediaamme tai palveluntarjoajiamme. Sama koskee tilanteita, joissa palveluita toimittavat kolmannet osapuolet tai Icelandairin puolesta toimivat agentit. Ole tietoinen, että jos et halua antaa meille henkilötietoja, jotka tarvitsemme sopimuksen suorittamiseen tai jotka meidän on lakisääteisesti käsiteltävä, emme mahdollisesti voi toimittaa sinulle pyytämiäsi palveluita tai osia palveluista.Lisäksi saatamme saada henkilötietosi kolmansilta osapuolilta, esim.:

  • Kun Icelandairin kanssa sopimuksen tehnyt yhtiö toimittaa sinulle palveluja.
  • Kun matkaasi liittyvä yhtiö tai kolmas osapuoli toimittaa sinulle palveluja, esim. tulli- tai maahanmuuttoviranomaiset, lentokenttäoperaattorit, aiempaan tai myöhempään matkaasi liittyvät lentoyhtiöt.
  • Yhtiön ollessa mukana lojaalisuusohjelmissa, kilpailuissa tai muissa asiakasohjelmissa, esim. hotelli, toiset lentoyhtiöt, matkanjärjestäjä tai autonvuokrausyhtiö.
  • Yhtiön toimittaessa tietosi Icelandairille heidän tietosuojakäytännössään ilmoitetun mukaisesti.

Katso minkä tyyppisiä henkilötietojasi Icelandair käsittelee kohdasta “Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?”

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi voidaksemme toimittaa sinulle palvelujamme, tai toisten rekisterinpitäjien palveluja, jotka ovat osa pyytämiäsi palveluja. Lisäkäsittelyä voi tapahtua relevantin markkinointimateriaalin toimittamiseksi sekä Icelandair-kokemuksesi tehostamiseksi.Icelandair käsittelee seuraavanlaisia henkilötietoja:

  • Toimittamasi tiedot, joita käytetään varauksesi hallintaan ja suorittamiseen tai toimittamaan pyytämäsi palvelut.
    • Nimesi, osoitteesi, sähköpostisi, yhteystietosi, syntymäaikasi, sukupuolesi, passisi numero, tilitietosi ja maksutietosi.
    • Jos teet varauksen toiselle henkilölle, saatamme kerätä laskutustietosi, mutta viestimme suoraan matkustajan kanssa hänen lennostaan.
    • Tiedämme, varasitko lentosi verkkosivustollamme vai käytitkö muuta myyntikanavaa, kuten matkatoimistoa, palvelukeskustamme tai sosiaalisen median tilejämme.
  • Tiedot, jotka kerätään meidän kanssamme suorittamasi matkan aikana.
    • Saatamme kerätä tietoja, jotka littyvät esim. kanssakäymiseesi henkilökunnan ja matkustamohenkilökunnan kanssa ennen lentoa ja lennon aikana.
  • Tiedot matkajärjestelyistäsi.
    • Tiedot varauksestasi ja matkaohjelmastasi.
    • Tiedot erityistoivomuksistasi, kuten ateria- ja istumapaikkapyynnöistä, tarvittavasta lisäavusta tai palveluista sekä muut olennaiset tiedot.
  • Tiedot aiemmin käyttämistäsi palveluista.
    • Tiedot edellisistä matkoistasi, matkajärjestelyistä, matkaan liittyvistä asioista ja häiriöistä, palvelumuutoksista, kuten luokkakorotuksista, matkatavaratarpeista, hävinneistä matkatavaroista ja asiakaspalautteesta.
  • Tiedot online-kanssakäymisistä ja rekisteröitymisistä.
    • Jos olet rekisteröitynyt palveluihimme, säilytämme tietosi varmistaaksemme, että kanssakäymisemme kanssasi sujuu asianmukaisella tavalla, joko Icelandairin Saga Clubin tai muiden lojaalisuus- tai asiakasohjelmien kautta.
    • Säilytämme tietosi, jos olet osallistunut kilpailuun, rekisteröitynyt kampanjaan tai ollut yhteydessä meihin sosiaalisen median, esim. Facebookin tai Twitterin kautta.
  • Tiedot siitä, miten käytät ja olet vuorovaikutuksessa verkkosivustojemme, palveluntarjoajiemme ja matkapuhelinsovellustemme kanssa.
    • Keräämme tietoja hakutoiminnoistasi, katsomastasi sisällöstä sekä sisällöstä, jonka kanssa olet ollut vuorovaikutuksessa verkkosivustollamme auttaaksemme personoimaan tietosi, parantaaksemme verkkosivustoamme ja ratkaistaksemme varausprosessiin liittyviä asioita. Käytämme siihen evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita, jotka näyttävät esim. miltä verkkosivustolta tulit, Internet-bannerimainoksia ja linkkejä, jotka näkyvät markkinointiyhteistyökumppaniemme verkkosivustoilla.
    • Käytämme aiempia evästeeseen tallennettuja verkonkäyttötietoja, jotta voisimme ymmärtää sinua paremmin asiakkaana ja tarjoamaan sinulle tarkoitettua yksilöllistä sisältöä. Tämä voi sisältää varauksesi tekemiseen liittyvät tiedot, kuten esimerkiksi sen, oletko antanut verkkosivustollamme varaustiedot tai matkustajan nimitiedot tai oletko käyttänyt Icelandairin Saga Clubin jäsennumeroasi.
    • Pystymme ymmärtämään tietojen käytöstäsi, että olet käynyt verkkosivustollamme ja etsinyt lentoa, mutta että et tehnyt varausta. Saatamme käyttää näitä tietoja ottaaksemme sinuun yhteyden, jotta voisimme tarjota lisätietoja varauksestasi ja kohteista, joihin olet osoittanut kiinnostusta.
  • Tiedot laitteesi lähettämästä sijainnista,  jos olet selannut verkkosivustoamme tai käyttänyt matkapuhelinsovellustamme. (Tämä on IP-osoitteesi. IP-osoite (eli Internet-protokollaosoite) on numeerinen koodi, joka voi toimia tietokoneesi tai muun laitteesi ainutlaatuisena tunnistimena – voit poistaa sen käytöstä laitteesi asetuksista).
    • Tunnistamme tietojesi perusteella maan, josta tulet relevanttiin verkkosivustoon tai sovellukseen. Tämä antaa meille mahdollisuuden toimittaa relevantimpaa sisältöä ja käyttää asianmukaista kieltä.
    • Jos olet antanut meille luvan, voimme käyttää laitteesi toimintoa (esim. Bluetooth, Wi-Fi ja GPS) sijaintisi määrittämiseen, mikä auttaa lentoyhteyksien ja lentokoneeseemme nousemisen aikana, ja minkä avulla voimme toimittaa sinulle yksillöllistä palvelua (voit aktivoida tai muokata tätä toimintoa laitteesi sijaintiasetusten kautta).

Katso lisätietoja evästekäytännöstämme.

Milloin ja miksi keräämme arkaluonteisia henkilötietoja?

Joissakin tapauksissa Icelandair saattaa arkaluonteisiksi katsottuja henkilötietojasi. Henkilötietojen erityisluokat, kuten uskonto, terveys tai etnisyys edellyttävät erityissuojauksia Euroopan unionin ja Islannin tietosuojalaissa. Näihin luokkiin viitataan “arkaluonteisina henkilötietoina”. Icelandair käsittelee näitä tietoluokkia vain erityistilanteissa.Seuraavassa on esimerkkejä tilanteista, joissa saatamme käsitellä “arkaluonteisia henkilötietoja”:

  • Jos olet pyytänyt erityistä lääketieteellistä apua, esim. pyörätuoliapua tai happea.
  • Jotkin pyydetyt palvelut, kuten tietyn tyyppiset ateriat, saattavat viitata uskontoosi, terveyteesi tai muihin mieltymyksiisi. Tämän tyyppisiä tietoja voidaan pitää tai olla pitämättä “arkaluonteisina henkilötietoina”.
  • Jos olet pyytänyt lupaa lentää lääketieteellisessä tilassa tai koska olet raskaana yli 28 raskausviikkoa.
  • Jos olet päättänyt antaa meille sellaiset tiedot tai ne on annettu meille kolmannen osapuolen, kuten matkasi varanneen matkatoimiston, toimesta.

Minkä tarkoitusten vuoksi käsittelemme henkilötietojasi?

Päätarkoitukset, joihin käsittelemme henkilötietojasi, ovat:

  • Pyytämiesi palvelujen toimittaminen ja matkajärjestelyjesi toteutumisen varmistaminen.
    • Joudumme käyttämään sellaisia tietoja kuten nimeäsi, osoitettasi, yhteystietojasi, syntymäaikaasi, sukupuoltasi, passisi numeroa, tili- ja maksutietojasi, jotta voimme käsitellä varauksesi, toteuttaa matkajärjestelysi, käsitellä maksut, antaa tietoja olennaisille viranomaisille (esim. vero-, tulli- ja maahanmuuttoviranomaisille) ja jotta Icelandairin agentit tietävät, kuka on tehnyt varauksen lennolle.
  • Lentokoneeseen siirtymisen hallitseminen ja jatkolentomatkustajien auttaminen.
    • Jos lentosi on lähdössä etkä ole vielä siirtynyt lentokoneeseen, meidän on mahdollisesti tarkistettava, oletko kulkenut lentokentän turvatarkastuksen läpi ja olitko ennen Icelandairin lentoa jollain toisella lennolla, jotta voisimme ymmärtää, miten voimme ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa sinulle koneeseen noususta.
    • Jos sinulla on jatkolento, meidän on mahdollisesti tiedettävä, mistä selvitetyt matkatavarasi on siirrettävä, jotta ne varmasti saapuvat määränpäähäsi.
  • Lentoasi ja muita palveluja koskevien päivitysten lähettäminen.
    • Saatamme lähettää sinulle tietoja lentosi lähtöselvityksen alkamisesta tai mahdollisista häiriöistä ja muutoksista.
  • Ennen lentoasi tapahtuvan liikkumisesi seuranta lentokentällä.
    • Kun matkustat kanssamme ja käytät lentokenttää, jossa toimimme, saatamme seurata lentokentällä liikkumistasi, jotta voisimme auttaa sinua jatkolentojen ja koneeseemme siirtymisen kanssa sekä toimittaa sinulle personoituja palveluja.
    • Jos olet esittänyt tarkastuskorttisi päästäksesi johonkin lounge-tilaamme.
  • Turvallisuuden ylläpitäminen ja tiettyjen Icelandairia koskevien laki- ja sääntelyvaatimusten täyttäminen.
    • Lentoyhtiönä Icelandairiin kohdistuu useita sääntelyvelvoitteita, joudumme esimerkiksi pitämään matkustajatietoja lentokoneissamme.
    • Tiettyjen maiden, esim. USA:n, Kanadan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lait vaativat lentoyhtiöiden toimittavan tietyt tiedot raja- ja maahanmuuttoviranomaisille.
    • Icelandair säilyttää tiedot, joita voidaan käyttää kieltääkseen tiettyjen henkilöiden pääsyn palveluihimme johtuen aikaisemmista ongelmista, esim. turvallisuuden vaarantamisesta ja muiden matkustajien tai henkilökunnan häirinnästä.

  • Tarpeisiisi tai mieltymyksiisi räätälöityjen palvelujen tarjoaminen ja henkilökohtaisemman asiakaskokemuksesi luominen.
    • Jos olet Icelandairin Saga Clubin jäsen, saatamme tarjota sinulle henkilökohtaisiin mieltymyksiisi sovitettuja palveluja, kun lennät kanssamme Saga-luokassa.Matkustamohenkilöstömme jäsen saattaa esimerkiksi toivottaa sinut tervetulleeksi takaisin Icelandairin koneeseen
    • Saatamme päivittää ja jakaa muita kuin henkilötietoja media-agenttiemme kanssa, jotta voimme tarjota räätälöidyn ja relevantin mainonnan yhteistyökumppaneiltamme ja kolmansilta osapuolilta verkkosivustollamme, sovelluksissamme ja sähköisessä viestinnässä.
  • Analyysien ja markkinatutkimusten suorittaminen.
    • Analysoimme, miten asiakkaat käyttävät myyntikanaviamme, tuotteitamme ja palvelujamme ymmärtääksemme, miten voimme parantaa tarjoamaamme palvelua ja rohkaista asiakkaitamme käyttämään koko tuote- ja palveluvalikoimaamme.
  • Icelandairin tuotteiden ja palvelujen markkinointi sekä asiakkaiden ajan tasalla pitäminen.
    • Saatamme lähettää sinulle tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, sekä muiden Icelandair Groupin -yhtiöiden tuotteista ja palveluista sähköpostitse tai tekstiviestinä.
    • Saatamme mukauttaa verkkosivustojemme, sovellustemme, sähköpostiviestiemme ja muun viestinnän sisältöä varmistaaksemme, että kyseinen sisältö sopii tarpeisiisi mahdollisimman hyvin – tämä koskee myös aikaisempia lentokohteitasi sekä niihin tai vastaaviin kohteisiin liittyviä tarjouksia ja/tai palveluja.
    • Lentomieltymyksiesi ymmärtäminen sekä tarjouksia, luokkakorotuksia yms. koskevien tietojen tarjoaminen.
    • Jos olet etsinyt lentoja, mutta et ole tehnyt varausta, saatamme muistuttaa sinua palveluistamme sosiaalisen median, esim. Facebookin tai Twitterin kautta, aiemmin suorittamiesi lentohakujen perusteella.
    • Saatamme yhdistää anonymisoituja asiakassuhdemarkkinointitietoja kolmannelta osapuolelta (esim. Google, Facebook) saatuihin tietoihin, jotta molemmat yhtiöt voivat ymmärtää asiakkaiden käyttäytymistoimintoja, kuten esim. sitä, millä muilla sivustoilla asiakkaamme vierailevat.
  • Tilapäivitysten ja palveluviestien lähettäminen.
    • Vaikka olisit valinnut, ettet halua saada meiltä markkinointimateriaalia, saatamme lähettää sinulle varaamiasi palveluita koskevaa viestintää, kuten esim. matkaohjelmasi. Tämä viestintä auttaa sinua saamaan täyden hyödyn tarjoamistamme palveluista. Se saattaa myös sisältää muita tietoja saatavilla olevista vaihtoehdoista ja käyttämistäsi palveluista (esim. istumapaikkapyynnöistä, lisämatkatavaroista ja etukäteen varatuista aterioista).
    • Saatamme lähettää sinulle viestejä aikaisemmin käyttämistäsi palveluista, esim. palvelusta, johon liittyi jonkinlainen ongelma, ja pyrimme ottamaan sinuun yhteyden asiaa koskien ennakoivasti, jotta pystyisimme ratkaisemaan tämän kyseisen asian mahdollisimman menestyksellisesti.
  • Verkkosivustojemme, tuotteidemme ja palvelujemme parantaminen.
    • Saatamme seurata tapaa, jolla sinä ja muut asiakkaamme käyttävät verkkosivustoamme, tunnistaaksemme tavat, joilla voimme parantaa verkkosivustokokemusta ja tehostaa verkkosivustomme turvallisuutta.
  • Oikeudellisten vaatimusten täyttäminen tai erimielisyyksien ratkaiseminen.
    • Saatamme käyttää henkilötietojasi ylläpitämään laillisia oikeuksiamme liikeyrityksenä tai ylläpitämään työntekijöittemme oikeuksia, esim. luvattomiin aktiviteetteihin, vaateisiin, petokseen tai häirintään liittyvissä tapauksissa.
  • Johtamis- ja hallinnointitarkoituksiin.
    • Saatamme käyttää ja säilyttää henkilötietojasi, mukaan lukien ostohistoriasi, hallinnollisiin tarkoituksiin. Sellaisia voivat olla esim. kirjanpito ja laskutus, tilintarkastus, luotto- ja muut maksukorttivarmennukset, petoksen estoseulonta (mukaan lukien luottoluokitusyhtiöiden haut ja maksukortin validointitarkistukset) ja järjestelmien testaus, huolto ja kehitys.
    • Saatamme käsitellä henkilötietojasi suorittaessamme henkilötietojen kopiointi- tai poistopyyntöihin liittyviä hakuja.

Mikä on laillinen perustamme henkilötietojesi käsittelyyn?

Icelandair käsittelee henkilötietojasi vain silloin, kun käsittelyyn on laillinen perusta. Laillinen perusta saattaa vaihdella rfiippuen henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa laillinen perusta on seuraava:

  • Koska tietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voisimme suorittaa meidän välisen sopimuksemme tai vastata pyyntöösi ennen sopimuksen tekoa, esim. jotta voimme suorittaa matkajärjestelysi, käsitellä varaustasi tai toimittaa sinulle pyytämiäsi palveluita.
  • Koska Icelandairilla on lentoyhtiönä laillinen oikeus käsitellä henkilötietojasi suorittaakseen ja parantaakseen liiketoimintojaan.
  • Koska Icelandairin on käsiteltävä henkilötietojasi noudattaakseen lakisääteisiä tai sääntelyvaatimuksia.
  • Koska Icelandairin on mahdollisesti käsiteltävä henkilötietojasi suojatakseen sinun tai muun henkilön tärkeitä intressejä.
  • Koska olet antanut Icelandairille suostumuksesi käsitellä tietojasi tiettyyn tarkoitukseen.

Voit katsoa alta lisätietoja käsittelystä kuhunkin lailliseen perustaan liittyen.Tapauksissa, joissa tietojesi käsittely on muiden lakien alaista, käsittelyn laillinen perusta saattaa poiketa yllä mainitusta. Sellaisissa tilanteissa käsittely saattaa perustua suostumukseesi kaikissa tapauksissa.

Käsittely perustuu sopimukselliseen välttämättömyyteen

Joudumme käsittelemään joitakin henkilötietojasi pystyäksemme tarjoamaan sinulle tiettyjä palveluita kuten suorittamaan matkajärjestelyjäsi. Meidän on käsiteltävä tietoja, kuten nimesi, yhteystietosi ja maksutiedot, jotta voit varata tuotteitamme, nousta lentokoneeseen tai kirjautua hotelliin pakettivaraustapauksessa.

Käsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme

Icelandair on kaupallinen lentoyhtiö ja matkanjärjestäjä. Näin ollen saatamme käsitellä henkilötietojasi toimittaaksemme, parantaaksemme ja markkinoidaksemme palveluitamme oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi.

  • Saatamme lähettää sinulle markkinointimateriaalia mainostaaksemme palveluita ja informoidaksemme sinua tuotteistamme tai Icelandair Groupin muiden yhtiöiden tuotteista.
  • Saatamme suorittaa analyysejä ja käyttää tietoja toimittaaksemme sinulle yksilöllisemmän kokemuksen.
  • Kun meidän tarvitsee suorittaa laillisia vaateita.

Käsittely perustuu lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen

Lentoyhtiönä ja liikeyrityksenä Icelandairin täytyy noudattaa lakisääteisiä ja sääntelyvaatimuksia ja sen on mahdollisesti käsiteltävä henkilötietojasi täyttääkseen näitä velvollisuuksia.

  • Jos palveluissamme on häiriö tai matkatavarasi katoavat, saatamme tarvita sinulta näihin tapauksiin liittyviä lisätietoja.
  • Tietyt maat, esim. USA, Kanada ja Yhdistynyt kuningaskunta saattavat vaatia meidän toimittavan tietoja tulli- ja maahanmuuttoviranomaisille.

Suojataksemme sinun tai muun henkilön elintärkeitä etuja

Joissakin harvoissa tapauksissa meillä saattaa olla kiireinen tarve käsitellä henkilötietojasi suojataksemme sinun tai muun henkilön elintärkeitä etuja.

  • Lääketieteellisessä hätätilanteessa saatamme käsitellä henkilötietojasi, jotta tarpeellinen lääketieteellinen apu voidaan toimittaa.

Käsittely perustuu suostumukseen

Joissakin tapauksissa saatamme käsitellä henkilötietojasi, koska olet antanut meille siihen suostumuksen.Voit poistaa suostumuksesi milloin tahansa käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella. Voit tehdä tämän lähettämällä Icelandairille sähköpostin osoitteeseen privacy@icelandair.is, soittamalla palvelukeskukseemme, jonka numero on +358 9 75 99 8200, tai kirjoittamalla meille osoitteeseen:

Icelandair ehf.
Reykjavíkurflugvelli,
101 Reykjavík
Islanti

Ole tietoinen, että jos poistat suostumuksesi, emme mahdollisesti voi toimittaa sinulle kaikkia tai joitain meiltä pyytämiäsi palveluitamme. On lisäksi mahdollista, ettet pysty peruuttamaan varaustasi tai me emme voi hyvittää suorittamiasi maksuja.

Missä tapauksissa ja kenen kanssa saatamme jakaa henkilötietosi?

Icelandair saattaa jakaa henkilötietosi Icelandair Group -konserniin kuuluvien sisaryhtiöiden kanssa. Näihin kuuluvat: Air Iceland Connect, Icelandair-hotellit, Iceland Travel, Fjárvakur-Shared Services, Feria ja Icelandair Cargo. Icelandair jakaa tiedot Icelandair Groupin sisällä, jotta sisaryhtiömme voivat auttaa meitä toimittamaan, parantamaan ja markkinoimaan palveluitamme. Jos olet esimerkiksi käyttänyt sisaryhtiöidemme palveluita, saatamme käyttää näitä tietoja oppiaksemme lisää siitä, minkälaisista palveluista ja tuotteista saatat olla kiinnostunut. Katso lisätietoja Icelandair Groupin yhtiöistä emoyhtiömme verkkosivustolta.

Icelandair saattaa jakaa henkilötietosi muiden matkajärjestelyjesi suorittamiseen osallistuvien lentoyhtiöiden kanssa. Icelandair jakaa tietosi vain osana liiketoimintojaan kaupallisena lentoyhtiönä ja matkanjärjestäjänä, tai silloin, kun sitä edellyttää lakisääteinen tai sääntelyperusteinen velvollisuutemme.Henkilötietosi saatetaan jakaa myös seuraavien kolmansien osapuolien kanssa:

  • Viranomaiset, tulli- ja maahanmuuttoviranomaiset matkareittiisi kuuluvissa maissa. Tämä sisältää myös maat, joiden yli saatat lentää. Icelandairin on jaettava lakisääteisesti henkilötietosi maahanmuutto-, tulli- ja rajavalvontaviranomaisten kanssa joissakin tietyissä maissa, kuten Yhdysvallat, Kanada ja Yhdistynyt kuningaskunta.
    • Esimerkiksi, kaikkien Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Yhdistyneeseen kuningaskuntaan matkustavien on toimitettava matkustajia koskevat ennakkotiedot (Advanced Passenger Information). Jos haluat aiheesta lisätietoja, tutustu verkkosivustomme APIS-sivuun.
  • Toiset lentoyhtiöt ja palveluntarjoajat, jotka osallistuvat pyytämiesi palveluiden toimittamiseen. Esimerkiksi, jos sinulla on jatkolento tai asut hotellissa osana Icelandairin kautta varaamaasi matkaa, henkilötietosi on jaettava toisten lentoyhtiöiden tai palveluntarjoajien kanssa, jotta sinulle voitaisiin toimittaa pyytämäsi palvelut. Nämä muut palveluntarjoajat tunnistetaan varausprosessissa.
  • Jos liityt Icelandairin Saga Clubiin tai siihen liittyvään lojaalisuusohjelmaan ja ansaitset etuja, saatamme jakaa henkilötietosi näiden lojaalisuusohjelmien kanssa, joitta voimme varmistaa etujen toimittamisen sinulle.
    • Jos olet Icelandairin Saga Clubin jäsen ja lennät Finnairilla (tai toiseen kanta-asiakasohjelmaan kuuluvan lentoyhtiön kanssa), saatat olla oikeutettu Saga Clubin etuihin. Näiden etujen antaminen sinulle edellyttää Saga Clubin jäsenyystietojen jakamisen Finnairin kanssa.
  • Jaamme tietojasi maksu- ja luottokorttiyhtiöiden, luottotietoyhtiöiden ja petoksen estoseulonnassa mukana olevien yhtiöiden kanssa voidaksemme käsitellä ja vastaanottaa maksujasi ja suojataksemme itsemme mahdolliselta petokselta.
  • Tapauksissa, joissa olemme lakisääteisesti velvollisia jakamaan tietosi hallituksen elinten ja poliisiviranomaisten kanssa.
  • Kolmannen osapuolen toimijat, joita käytämme tietojen käsittelyyn toimittaaksemme sinulle tuotteita, palveluita ja markkinointimateriaalia. Esimerkiksi, kolmannen osapuolen toimijat, jotka ovat mukana tietojen tallennuksessa, lentokenttien maapalveluyhtiöt tai markkinointipalvelut.
  • Laillisten vaatimusten suorittamiseen osallistuvat kolmannet osapuolet, esim. asianajotoimistot tai tuomioistuimet.
  • Kolmannet osapuolet, esim. turvallisuusyhtiöt, poliisi ja sääntelyviranomaiset, kun meidän tarvitsee suojata omaisuuksiamme, toimittaa asiakkaillemme, henkilöstölle tai omaisuuksille turvallisuuspalveluita tai valvoa oikeuksiamme.
  • Icelandair saattaa toimittaa verkkosivustojen käyttöäsi koskevia tietoja (jotka eivät sisällä henkilötietojasi) muille sivustoille, jotta ne tietäisivät, oletko käynyt verkkosivustollamme. Katso lisätiedot evästekäytännöstämme.
  • Icelandairin on mahdollisesti toimitettava henkilötietosi, jos meidän on lakisääteisesti tehtävä se. Esim. jos Icelandair päättää aloittaa toiminnan uudesta kohteesta, saattaa olla, että paikalliset lait vaativat meitä toimittamaan matkustajiemme henkilötiedot.

Jos pyytämäsi palvelut sisältävät muita Icelandair Groupin yhtiöitä, esim. jos ne järjestävät hotelliyöpymisen tai kiertomatkoja, henkilötietosi toimitetaan Icelandairille sekä muille mukana oleville Icelandair Groupin yhtiöille.Icelandair ei myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Emme salli Icelandair Groupin ulkopuolisille kolmansille osapuolille lähettää sinulle markkinointimateriaalia, ellet ole antanut siihen suostumustasi.

Mihin maihin henkilötietosi lähetetään?

Kaupallisena lentoyhtiönä Icelandairilla on liiketoimintakumppaneita useissa eri maissa ympäri maailmaa. Icelandair saattaa sen vuoksi lähettää henkilötietosi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin ja säilyttää tietoja kyseisissä maissa. Icelandair saattaa jakaa tietosi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisissa maissa toimivien kolmansien osapuolien kanssa toimittaakseen sinulle pyytämiäsi palveluita tai johtuen muista oikeutetuista syistä. Esimerkiksi, Icelandairia vaaditaan joidenkin maiden lakien perusteella jakamaan henkilötietosi tulli- ja maahanmuuttoviranomaisten kanssa. Lue lisää siitä, keiden kanssa saatamme jakaa henkilötietosi osiosta: “+ missä tapauksissa ja kenen kanssa jaamme henkilötietosi”.Ota huomioon, että henkilötietosi saatetaan lähettää kolmansille osapuolille maihin, joissa sinulla saattaa olla vähemmän henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia kuin mitä paikalliset lakisi tarjoavat.

Miten Icelandair suojaa kolmansiin maihin lähetettävät henkilötiedot?

Euroopan unionin ja Icelandairin tietosuojalakien mukaisesti tietyt vaatimukset on täytettävä siirrettäessä henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuoliseen maahan. Näiden vaatimusten tarkoituksena on varmistaa henkilötietojesi olevan riittävästi suojattuja myös siirrettäessä tietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.Icelandairin siirtäessä henkilötietojasi kolmanteen maahan, jokin seuraavista on voimassa:

  • Siirto tehdään maahan, jossa katsotaan olevan Euroopan komission päätöksen mukaisesti riittävä henkilötietojen suojataso. Kun tietoja siirretään Yhdysvaltoihin, siirrot saattavat perustua EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn.
  • Henkilötietojen vastaanottaja on hyväksynyt sitovat yhtiösäännöt, jotka tarjoavat riittävän suojaustason henkilötiedoillesi.
  • Icelandair ja henkilötietojesi vastaanottaja ovat tehneet tietojen siirtoa koskevia sopimuksia käyttämällä mallisopimuslausekkeita, jotka Euroopan komission päätöksen mukaisesti tarjoavat riittävän suojaustason henkilötiedoillesi.
  • Kyseessä olevat tiedot ovat matkustajarekisteritietoja (PNR), ja siirto suoritetaan EU:n ja kolmannen maan välisen bilateraalisen sopimuksen perusteella, joka tarjoaa henkilötietojen korkealuokkaisen suojaustason.
  • Henkilötietojen vastaanottaja on hyväksynyt menettelysäännöt, jotka täyttävät Euroopan unionin ja Islannin tietosuojalain vaatimukset.
  • Henkilötietojen vastaanottaja on hankkinut valtuutetun sertifiointielimen hyväksynnän Euroopan unionin ja Islannin tietosuojalain mukaisesti.

Mitä voit tehdä pitääksesi henkilötietosi turvassa?

Icelandair tekee kaiken voitavansa suojatakseen henkilötietojasi. Kannustamme sinua suorittamaan henkilötietojesi suojaustoimenpiteitä. Tässä on muutamia toimenpiteitä, joita voit tehdä tietojesi pitämiseksi turvassa:

Älä jaa varausviitettäsi muiden kanssa

Aina varatessasi lennon saat varausviitteen, joka tunnetaan nimellä PNR (matkustajan nimitieto) Varausviite näkyy varauksen kunkin matkustajan lipussa tai sähköpostivahvistuksessa. Sinun ei tulisi koskaan jakaa varausviitettäsi muiden kanssa, sillä se saattaa mahdollistaa muiden ihmisten pääsyn varaustietoihisi.Jos varaat lennon itsellesi sekä muille etkä halua heidän näkevän varaustietojasi, suosittelemme kunkin matkustajan tekevän oman erillisen varauksensa.

Pidä sisäänkirjautumistietosi luottamuksellisina

Jos olet Icelandairin Saga Clubin jäsen, saat omat käyttäjätietosi päästäksesi verkkoprofiiliisi verkkosivustoillamme ja matkapuhelinsovelluksissamme. Varmista näiden tietojen pysyvän turvassa olemalla jakamatta koskaan näitä tietoja kenenkään muun kanssa. Icelandair suosittelee, että kirjaudut joka kerta ulos lopetettuasi verkkopalvelujemme käytön – näin varmistat, että muut eivät pääse verkkoprofiiliisi.

Ole varovainen verkossa ollessasi ja vältä verkkopetoksia

Epärehelliset henkilöt saattavat yrittää saada henkilötietosi huijaamalla sinua verkossa. Tätä lainvastaista toimintaa kutsutaan “tietojen kalasteluksi” (phishing). Tietojen kalastelu suoritetaan usein lähettämällä sinulle sähköposti, joka on suunniteltu harhauttamaan sinua luulemaan sen olevan lähetetty legitiimistä liikeyrityksestä. Sellaiset sähköpostit muodostavat kuitenkin usein osan isommasta huijauksesta, sillä ne yrittävät saada sinut paljastamaan tietojasi, esim. henkilö-, sisäänkirjautumis- tai pankkitietojasi. Kalastelusähköpostit sisältävät usein linkkejä petollisiin verkkosivustoihin, jotka jäljittelevät legitiimien verkkosivustojen ulkonäköä ja tuntua.

Tämän käytännön muutokset ja lisäykset

Icelandair saattaa tehdä aika ajoin muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön kertoakseen tarkemmin siitä, miten käsittelemme henkilötietoja. Tietosuojakäytännön muutosten yhteydessä Icelandair saattaa asettaa ilmoituksen verkkosivustolleen tai viestiä sinulle asiasta jollain muulla tavoin. Voit tarkastella tällä sivustolla tietosuojakäytäntömme viimeisintä versiota.

Jos et halua meidän käsittelevän tietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisella tavalla, sinun on lopetettava palvelujemme käyttö ja poistettava tilisi, jos se on olemassa. Lisäksi voit tehdä pyynnön henkilötietoihisi pääsystä, rajoituksesta, tietojen oikaisusta tai poistosta. Jos haluat aiheesta lisätietoja, tutustu alla kohtiin “Mitkä ovat oikeutesi asiakkaanamme?” ja “Miten voin pyytää kopiota henkilötiedoistani tai niiden poistamista? Miten voin tehdä valituksen?”.

Mitkä ovat oikeutesi asiakkaanamme?

Asiakkaanamme sinulla on oikeus pyytää pääsyä hallussamme oleviin henkilötietoihisi, sekä pyytää niiden käsittelyn rajoitusta, tietojesi oikaisua tai poistoa. Lisäksi voit saada kopion henkilötiedoistasi. Katso lisätietoja sellaisista pyynnöistä alla kohdasta “Miten voin pyytää kopiota henkilötiedoistani tai niiden poistamista? Miten voin tehdä valituksen?”.

Asiakkaanamme sinulla on myös oikeus vastustaa joitain tietojen käsittelyitä. Voit poistaa suostumuksesi milloin tahansa käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella. Katso lisätietoja suostumuksesi poistamisesta yllä olevasta osiosta “Suostumukseen perustuva käsittely”. Ole tietoinen, että yllä mainitut oikeutesi saattavat olla rajoitettuja joissakin tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi, kun voimme esittää tietojen käsittelylle olevan lakisääteinen vaatimus, emme mahdollisesti voi poistaa tietoja.Ole tietoinen, että jos pyydät henkilötietojesi poistoa, sellaiset pyynnöt saattavat vaikuttaa sinun ja meidän väliseen asiakassuhteeseen. Esimerkiksi, henkilötietojesi poisto saattaa johtaa Icelandairin Saga Clubissa ansaitsemiesi etujen menetykseen.

Miten voin pyytää kopiota henkilötiedoistani tai niiden poistamista? Miten voin tehdä valituksen?

Euroopan unionin ja Islannin tietosuojalain mukaisesti voit pyytää kopion henkilötiedoistasi, jos ne on käsitelty Icelandairin toimesta. Sinun ei tarvitse maksaa tästä pyynnöstäsi, ellei pyynnön katsota ilmiselvästi olevan ylenmääräinen. Icelandair tekee kaiken voitavansa vastatakseen pyyntöösi 30 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.Pyyntösi on oltava kirjallinen ja sen on sisällettävä seuraavat tiedot:

  • Nimesi, sähköposti- ja postiosoitteesi.
  • Pyyntöäsi koskevat tiedot.
  • Kaikki tiedot, jotka saattavat auttaa meitä paikallistamaan pyyntöäsi koskevat tiedot, esim.:
    • Varausviite tai lennonnumerot ja päivämäärät.
    • Icelandairin Saga Clubin jäsenyysnumero.
    • Sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut yhteystiedot.

 Lisäksi tarvitsemme sinulta seuraavat:

  • Kopion viranomaisen myöntämästä henkilötunnisteesta, kuten passistasi tai ajokortistasi. Tämä on tarpeen, jotta voimme varmistaa pyynnön tekijän henkilöllisyyden.
  • Allekirjoituksesi ja pyynnön päivämäärä.
  • Jos teet anomuksen toisen henkilön puolesta, ko. henkilön allekirjoittama valtuutus vaaditaan.

Lähetä pyyntösi osoitteeseen:

Data Protection Officer
Icelandair ehf.
Reykjavíkurflugvelli,
101 Reykjavík
Iceland

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus Islannin tietosuojaviranomaiselle. Valitus voidaan tehdä kirjallisesti osoitteeseen:

The Icelandic Data Protection Authority
Rauðarárstígur 10
105 Reykjavík
Islanti