Du kan söka efter
|
Sök support

Wi-Fi ombord

Wi-Fi är nu tillgängligt för köp över hela vår flotta. Satellitanslutningen liknar 3G-anslutningar på marken. Du kan vara ansluten under hela ditt flyg, från att du sätter dig ner tills du stiger av planet.

Vårt Wi-Fi ombord är perfekt för:

• E-post
  • Surfa lite lätt på webben
  • Sociala medier

Wi-Fi köps ombord. Wi-Fi ingår för två enheter på varje flygning för passagerare som har bokat Saga Class samt för Saga Gold-medlemmar.

Att ansluta sig till Wi-Fi-nätverket ombord är enkelt:

1. Ställ in din enhet på flygläge och aktivera ditt Wi-Fi.
  2. Välj “Icelandair Internet Access”.
  3. Öppna din önskade webbläsare och välj “Get Wi-Fi” för att få tillgång till Wi-Fi-portalen och gör ditt köp.