Pingdom Check

Vælg et sæde

En af fordelene ved at bestille din billet direkte hos os – på vores hjemmeside eller gennem vores kundecenter – er, at du kan anmode om dit foretrukne sæde.

Når du booker

Hvis der ikke er ledige pladser til bestilling på reservationstidspunktet, betyder det ikke, at der ikke er ledige pladser på flyet. Det betyder blot, at de resterende ledige pladser på flyet skal tildeles og allokeres i lufthavnen.

Vi overbooker ikke vores fly. Hvis du har betalt for din flybillet, vil du blive garanteret et sæde om bord.

Det kan være, du ikke kan vælge flysæder hos os, hvis din rejse omfatter flere flyselskaber. I så fald skal du kontakte det transporterende luftfartselskab, der betjener de specifikke flyrejser, med anmodning om flysæder.

Når du checker ind

Du kan vælge dit sæde, når du checker ind. Online-check-in er tilgængelig 24 imer før afgang for alle destinationer varetaget af Icelandair.

Vi gør alt, hvad vi kan for at opfylde din sædeanmodning. Dog kan vi ikke garantere noget.

Hvis du ønsker at sikre dig et sæde med ekstra benplads, kan du købe det her: Ekstra benplads.

Bemærk venligst:

Vi forbeholder os retten til at ændre anmodning om pladser til enhver tid af operationelle og/eller sikkerhedsmæssige årsager.