Pingdom Check

Wi-fi om bord

Hold kontakten i løbet af hele flyveturen, fra det øjeblik du sætter dig ned, indtil du står ud af flyet!

Fra gate til gate

Wi-fi forbindelse er nu tilgængelig for vores kunder i hele vores flåde af Boeing 757- og 767-fly, fra det øjeblik du stiger på flyet, til du er tilbage i lufthavnen.

Passagerer på Economy kan få adgang til wi-fi på en enkelt enhed for et mindre gebyr, mens passagerer, der flyver på Saga Premium, Saga Premium Flex og Economy Flex samt Saga Gold-medlemmer får fri Wi-fi adgang på to enheder.

Wi-fi priser

Island – Europa Island - Nordamerika
Pris * €6 €12

*Priser for wi-fi er altid i euro. Det vil stå som "ROW44 Icelandair Wi-Fi" på din kreditkortoversigt.

Vores wi-fi ombord er ideel til:

• E-mails
  • Let browsing
  • Sociale medier

Det er nemt at oprette forbindelse til Wi-Fi ombord:

1. Indstil din enhed til flytilstand, og aktiver Wi-Fi.
  2. Vælg netværket "Icelandair Internet Access".
  3. Åbn den ønskede browser. Du bliver derefter sendt til Icelandair Wi-Fi-portal. Alternativt kan du gå ind på wifi.icelandairwifi.com.

Forbindelsen

Forbindelsen svarer til en 3G-forbindelse på jorden. Wi-fi er tilgængelig på alle fly, men nogle områder i Nordamerika ligger uden for dækningsområdet. Billedet til venstre viser dækningsområdet. Wi-fi er aktiv under hele flyveturen.