Pingdom Check
Du kan søge efter
|
Søg efter support

Wi-Fi om bord

Wi-Fi kan nu købes i hele vores flåde. Satellitforbindelsen svarer til 3G-forbindelser på jorden. Du kan være forbundet på hele din flyrejse, fra du sætter dig ned, til du går ud af flyet.

Vores Wi-Fi om bord er ideel til:

• E-mails
  • Enkel browsing
  • Sociale medier

Wi-Fi-adgang købes om bord. Passagerer på Saga Premium og Saga Premium Flex, og Saga Gold-medlemmer, har Wi-Fi-adgang for to enheder inkluderet.

Tilslutning til Wi-Fi om bord er nemt:

1. Indstil din enhed til flyfunktion og aktiver dit Wi-Fi.
  2. Vælg “Icelandair internetadgang”.
  3. Åbn din valgte browser og vælg “Få Wi-Fi” for at få adgang til Wi-Fi-portalen og udføre dit køb.