Pingdom Check

Wi-Fi om bord

En Wi-Fi-forbindelse er nu tilgængelig for vore kunder i hele vores flåde af Boeing 757 fly, fra det øjeblik du stiger på flyet, til du er tilbage i lufthavnen. Vore helt nye Boeing 737 MAX fly får også en Wi-Fi-forbindelse til rådighed fra den 1. december 2018. Satellitforbindelsen svarer til 3G-forbindelser på jorden. Du kan være forbundet på hele din flyrejse, fra du sætter dig ned, til du går ud af flyet.

Vores Wi-Fi om bord er ideel til:

• E-mails
  • Enkel browsing
  • Sociale medier

Passagerer på Economy kan få adgang til Wi-Fi for et mindre gebyr, men passagerer, der flyver på Saga Premium, Saga Premium Flex, samt Saga Gold-medlemmer, får fri Wi-Fi-adgang for to enheder.

Wi-fi på flyrejser inden for Europa Wi-fi på flyrejser mellem Island og Nordamerika
Pris * €4 €9.7

Tilslutning til Wi-Fi om bord er nemt:

1. Indstil din enhed til flyfunktion og aktiver dit Wi-Fi.
  2. Vælg “Icelandair internetadgang”.
  3. Åbn din valgte browser og vælg “Få Wi-Fi” for at få adgang til Wi-Fi-portalen og udføre dit køb.