Pingdom Check

Class Up

Med Icelandair Class Up kan du byde på en opgradering og nyde en plads på Saga Premium.

Passagerne hos Icelandair er allerede i en klasse for sig, det er vi helt sikre på. Men hvad nu, hvis vi kunne give dig lidt ekstra klasse - og også lidt luksus?

Tag skridtet fra Economy til Saga med vores Class Up-program. At rejse skal være sjovt, så kom bare: byd på en mulighed for at blive opgraderet. Giv os et tilbud, vi (måske) ikke kan sige nej til.

Class Up ikke er tilgængelig på indenrigsflyvninger og flyvninger til Grønland.

Saga Premium

Saga Premium er Icelandairs premium kabineklasse med brede sæder og mere benplads. Saga Premium-passagerer nyder godt af fordele som prioriteret check-in og adgang til lounge før deres afgang. I luften er der bløde puder, støjreducerende hovedtelefoner, gratis mad og drikke, samt overlegen diskretion og service.

Hvordan fungerer Class Up?

Det siges, at klasse ikke kan købes for penge – men de kan købe dig Class Up, en opgradering af kabineklassen.

Hvis dit fly er kvalificeret til Class Up, modtager du en e-mail 10 dage, før du begynder din rejse. Du modtager et link, så du kan byde på en opgradering af din billet fra Economy Standard eller Economy Flex til Saga Premium. Du kan også se, om du er berettiget til Class Up, ved at indtaste dit navn og bookingnummer her.

Hvis du er kvalificeret, er der tre enkle trin.

1. GIV ET BUD
    Bestem dig for det beløb, du er villig til at betale for et sæde på Saga Premium (ud over din oprindelige billetpris).
  2. BETALINGSOPLYSNINGER
    Giv dine kontaktoplysninger og dit kreditkortnummer til betaling. Dit kort bliver kun krediteret, hvis dit bud accepteres.
  3. INDSEND & VENT
    Indsend dit bud, og nyd forventningen, mens du venter på at høre resultatet. Vi meddeler dig via e-mail mindst 26 timer før din flyvning.

Hvis du har held med Class Up: tillykke! Vi byder dig velkommen til Saga Premium.

Hvis ikke: Vi håber at se dig forrest i flyet næste gang. Og vi håber, du vil nyde en forfriskende rejseoplevelse med Icelandair, uanset hvor du sidder.

Class Up – i en nøddeskal

Opgraderinger tilbydes pr. flysegment .

Hvis din booking er for mere end en person, omfatter din invitation til opgradering alle i bookingen. Dit buds beløb er pr. passager pr. flysegment.

Beløbet på buddet er ud over og inkluderer ikke den oprindelige flybilletpris.

Det koster ikke noget at indsende et bud. Hvis dit bud accepteres, bliver du opkrævet.

Hvis dit bud accepteres, kan din opgradering ikke refunderes.

Flere detaljer gives på Nyt om Class Up.

Byd på en opgradering med dine Saga-point

Alle Saga Club-medlemmer er kvalificeret til at byde på en opgradering ved hjælp af deres Saga-point. Det kan ikke være nemmere. Når du har modtaget et link til at byde på en opgradering og har åbnet bud-hjemmesiden, skal du logge ind ved hjælp af din e-mailadresse eller Saga-kortnummeret og Saga Club-adgangskoden. Indsend derefter dit bud på en opgradering i Saga-point, bekræft beløbet og vent på resultatet. I andre henseender er processen og vilkårene de samme, som når der laves et bud med et kreditkort.